2015 een bijzonder jaar
Bekijk de online versie
 
Ronald McDonald Kinderfonds
 
Een jubileum met en voor gezinnen
Een jubileum met en voor gezinnen
Een van mijn jongens in het ziekenhuis achterlaten… ik had er niet aan moeten denken vroeger. Als je kind ziek is, wil je als ouder álles doen om het leed van je kind te verzachten. Het liefst zou je het van ze overnemen. Door de Ronald McDonald Huizen kunnen ouders er in ieder geval zijn als hun kind hen nodig heeft. En dat doen we nu al dertig jaar. 

Dat betekent ook een jubileumeditie van het fondsenwervende Ronald McDonald Kinderfonds Gala. En in juni stappen hopelijk een recordaantal mensen op de fiets voor de vijfde editie van HomeRide, eveneens een lustrum. Verder onderzoeken we dit jaar de behoefte aan nieuwe Ronald McDonald Huiskamers in ziekenhuizen, zodat nog meer kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. We weten dat de impact van ons werk op ouders met een ziek kind groot is en we weten uit onderzoek ook dat de nabijheid van ouders een gunstig effect heeft op de genezingskansen van het kind. Dit jaar brengen we de effecten van ons werk in de Ronald McDonald Huizen extra in beeld. Kortom, 2015 belooft een prachtig nieuw jaar te worden. Mijn goede voornemen is om alles er uit te halen wat er in zit. Wat is uw goede voornemen?
Hartelijke groet,
Handtekening

Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart
Directeur/bestuurder Ronald McDonald Kinderfonds

 
Word HomeRider!
Word HomeRider!
Staat ‘meer bewegen’ op uw lijstje met goede voornemens? Kom dan in beweging voor zieke kinderen en hun ouders! Help ons aan een recordaantal HomeRiders in 2015. Om de sfeer te proeven (en verkocht te zijn) hoeft u alleen maar de promofilm te bekijken.
› Bekijk de promo
Kom in actie voor zieke kinderen!
Kom in actie voor zieke kinderen!
 
Meedenken?
Meedenken?
Het Ronald McDonald Kinderfonds mag op een geweldige groep donateurs rekenen. Die geven we bovendien een steeds belangrijkere stem. Wat vindt u belangrijk? Wat wilt u van ons weten? En wat kan beter? Doe en denk mee met het donateurspanel.
› Meld u aan!
 
Heeft u vragen?
Neem contact op. Wij helpen u graag!
Contactgegevens
Volg ons
Het Ronald McDonald Kinderfonds op Facebook   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Twitter   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Linkedin   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Youtube   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Pinterest   De Ronald McDonald Kinderfonds RSS Feed    
 
© Ronald McDonald Kinderfonds       
Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is in het bezit van het CBF-Keur   Het Ronald McDonald Kinderfonds is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling