Bekijk ons aanbod aan opleidingen voor het najaar
Wordt deze mail niet goed weergegeven? Bekijk de online versie
Opleidingen najaar 2015
Opleiding Toepassingen van Open Data
Start 21 mei 2015

We leven steeds meer in een E-Maatschappij. Data en IT veranderen steeds, maar het functionele aspect van data wordt steeds belangrijker. Gegevens kunnen nu al veel slimmer gebruikt worden.

Hoe? Dat hoort en ervaart u in deze 
opleiding Toepassingen van Open Data!
Bekijk het programma
Opleiding Smart & Sustainable City
Start 16 juni 2015

Als we de stad samen de komende jaren niet slimmer en duurzamer maken, krijgen we te maken met verminderde leefbaarheid, overlast, vervuiling, slums, werkloosheid, verminderde belastingopbrengen en meer...

De oplossing?
Verbinden van mensen en disciplines. Hoe? Dat leert u tijdens deze opleiding.
Bekijk het programma
Opleiding Energiemanagement
Start 8 september 2015

De energiemarkt is een dynamisch speelveld waar binnen de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Bedrijven staan voortdurend voor de keuze hoe ze daar in mee kunnen en hoe ze in kunnen spelen op de veranderingen. 

Tijdens deze opleiding ontwikkelt u een eigen strategie waarmee u succesvol in kunt spelen op de complexe ontwikkelingen in de Nederlandse en internationale energiemarkt.
Bekijk het programma
Opleiding Duurzame Energieprojecten
Start 17 september 2015

Er zijn ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen bepaald waardoor de noodzaak om duurzame energieprojecten succesvol te laten verlopen hoog is. Weet u al hoe u gaat innoveren?

Na het volgen van deze opleiding bent u volledig up to date om in te kunnen spelen op de actuele ontwikkelingen, weet u de kansen in de markt te benutten en u te wapenen tegen de risico's. Kortom; u haalt meer uit uw duurzame energieprojecten!
Bekijk het programma
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent van Euroforum of omdat u aangegeven hebt e-mailings van ons te willen ontvangen.
Deze e-mail is afkomstig van Euroforum, Postbus 845, 5600AV Eindhoven.

Afmelden of wijzig uw gegevens