Wilt u deze nieuwsbrief online bekijken, klik dan hier.
 
Optitrade Retailgroep
Nieuwsbrief
  29 maart 2023  
 
Bestel snel uw tickets voordat het te laat is!
 
 
 
Op 16 mei 2022 is het dan eindelijk weer tijd voor de Audiologie Marathon. Hét event voor u en uw medewerkers om inspiratie op te doen én op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de audiologiemarkt.

De inmiddels achtste editie van de Marathon staat geheel in het teken van de toekomst. In een nieuwe inspirerende locatie (1931) in het gastvrije ’s-Hertogenbosch laten we u horen hoe de toekomst voor audiciens klinkt!

Dit jaar hebben we het programma nog dynamischer gemaakt. Met gastsprekers, workshops en toch voldoende tijd om alle innovaties op het leveranciersplein te bekijken. Bovendien verdient u stAr-punten door deel te nemen.
 
 
 
Sprekers
 
 
Richard van Hooijdonk
 
Als futurist, keynotespreker en trendwatcher is Richard van Hooijdonk een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij neemt u mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Zijn inspiratiesessies zijn door meer dan 550.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie- en radioprogramma’s.
 
 
Miriam de Bruin
 
Het hart van Miriam gaat van retail sneller kloppen en dan vooral op het gebied van formule en marketing. Als Algemeen Manager van Hubo Bouwmarkten is ze de afgelopen vijf jaar met succes bezig geweest, om samen met alle Hubo franchiseondernemers, de strijd aan te gaan tegen grote namen zoals Hornbach, Karwei en Gamma. Graag deelt ze haar kennis en ervaring over hoe u zich als zelfstandig ondernemers staande kunt houden naast grote landelijke spelers.
 
 
Joost Schravendeel
 
Joost is sinds zijn zeventiende ondernemer. Door de jaren heen heeft hij zich altijd gericht op het bouwen en vermarkten van online concepten. In 2012 kwam hij voor het eerst in aanraking met de wereld van hoortoestellen en richtte hij Hoortoestellen.nu op. De eerste vergelijkingssite van hoortoestellen en audiciens in Nederland. In 2014 richtte hij mede Oogvoorooren.nl op met het idee om de aankoop van hoortoestellen makkelijker en transparanter te maken. In zijn rol als CMO is hij verantwoordelijk voor groei in alle markten en uitbreidingen van het online platform.
 
 
Wat is er te doen?
 
 
In de middag staat de Marathon geheel in het teken van de leveranciers. Tijdens de pauze kunt u uitgebreid alle stands bekijken, daarna krijgt u 7 workshops van leveranciers.
 
We sluiten de dag af in de grote zaal met een paneldiscussie. Onder leiding van Pim Föster gaan we in gesprek met het CvZA, NVAB en HoorProfs.
 
 
Tickets
 
 
U wilt deze editie van de Audiologie Marathon toch niet missen? Bestel daarom snel uw tickets, via: optitrade.nl/audiologiemarathon. Voor studenten is er een leuke korting!

We zien u graag op 16 mei!

Met vriendelijke groet,

De organisatie
 
Direct naar www.optitrade.nl
 
Optiek  |  Audiologie  |  Contact
 
LinkedIn Facebook
 
Samen zijn we scherper.
 
© Optitrade Retailgroep 2023
 
 
Wilt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.