Reserveer uw verblijf in het najaar vanaf € 99*
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Heerlijk weg in het najaar vanaf € 99*
Heerlijk weg in het najaar vanaf € 99*
Het is november, de blaadjes vallen van de bomen en de natuur maakt zich op voor de winter. Trek uw wandelschoenen aan, maak een ontspannende ochtendwandeling en ontdek samen alle geheimen van het najaar. Of stap op de fiets en bezoek pittoreske dorpjes en historische steden in de buurt. Eenmaal terug in uw bungalow, warmt u lekker op voor de open haard of gaat u heerlijk dineren in het restaurant.

In het najaar verblijft u tot 23 december al een midweek vanaf € 99*(prijzen zijn excl. max. € 25 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen max. € 7,95 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*
Reserveer uw najaarsverblijf
Subtropisch genieten in de wintermaanden
Subtropisch genieten in de wintermaanden
Sluit uw ogen en maak een reis naar de tropen. De parken Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen, beschikken over een Subtropisch Waterparadijs met faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Trotseer de golven in het golfslagbad, laat u meevoeren in de Lazy River, roetsj van de glijbaan of kom volledig tot rust in de Exotic Garden.

Boek uw verblijf met een subtropisch tintje en profiteer van 35% korting*
Meer info en faciliteiten
Bijzondere feestdagen met korting tot 25%*
Bijzondere feestdagen met korting tot 25%*
Nog even en de sfeervolle decembermaand staat weer voor de deur. Geniet samen met uw partner, vrienden of familie van een onvergetelijk verblijf tijdens de feestdagen. Bezoek een van de vele kerstmarkten in de buurt. Of kom met Oud en Nieuw en luidt het nieuwe jaar feestelijk in.

Boek uw verblijf in de periode van 23 december tot 6 januari en ontvang tot 25% korting*.
Bekijk het totale overzicht
Boomplantdag 2016 - Zottegem
Doe mee voor 14 november en maak kans op 1 van de 100 bomen
Doe mee voor 14 november en maak kans op één van de 100 bomen

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.