Boek nu een van onze Last minute aanbiedingen
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Ervaar het ultieme wintergevoel al vanaf €99*
Ervaar het ultieme wintergevoel al vanaf €99*
Wat dacht u van lekker uitwaaien op het strand, een fietstocht door het bos of volledig ontspannen in het zwembad? Of simpelweg genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk in het parkrestaurant of uw bungalow? Bekijk dan onze speciale winteraanbieding.

U geniet al van een winters verblijf in december, januari of februari vanaf € 99*.
Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering (vanaf 2017: € 25), verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. (vanaf 2017: € 7,95), toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park)
Boek uw winterverblijf
Kerstvakantie last minutes met korting tot 30%*
Kerstvakantie last minutes met korting tot 30%*
Sfeervolle kerstverlichting, cadeautjes onder de boom en samen proosten op het nieuwe jaar. Geniet tijdens de kerstvakantie van extra korting.

Boek nu uw verblijf tijdens de kerstvakantie en ontvang tot 30% korting*. In de midweek van 2 tot 6 januari 2017 ontvangt u zelfs tot 40% korting*.
Bekijk het kerstaanbod
Plezant in eigen land
Plezant in eigen land
Bent u op zoek naar actie? Of juist naar rust en gezelligheid? Tijdens een verblijf op één van de vier parken in België hoeft u niet te kiezen. Bekijk snel welke regio het best bij u past.
Ontdek België
Mooi Nederlands-Limburg
Mooi Nederlands-Limburg
Na een heerlijk stuk vlaai en een kop koffie bent u klaar om eropuit te gaan. Wandel over glooiende heuvels, door prachtige mergelgrotten of bezoek de historische stad Valkenburg.
Bekijk de 7 parken

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.