Ontvang tot 30% korting* op uw verblijf.
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Bijzondere feestdagen komen u tegemoet
Bijzondere feestdagen komen u tegemoet
Nog maar een paar dagen en dan is het december! Een maand vol feestdagen om samen met familie en vrienden te vieren. Geniet van de sfeervolle kerstverlichting, de heerlijke dennengeur en tal van leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld samen marshmallows bakken boven het kampvuur en loop mee met de midwinterlichtjestocht. Of kies voor een verblijf tijdens oud & nieuw en proost samen op het nieuwe jaar.

Reserveer nu uw kerstvakantie in de periode van 23 december 2016 tot 6 januari 2017 en ontvang tot 30% korting* of kies voor een verblijf tijdens Oud & Nieuw en ontvang tot 25% korting*.

Tip: In de midweek van 2 t/m 6 januari ontvangt u zelfs tot 40% korting*.
Reserveer uw verblijf
Nieuwjaarsplons op Landal Het Vennenbos
Nieuwjaarsplons op Landal Het Vennenbos
Waarom zou u een nieuwjaarsduik in de kou doen, terwijl dit ook uitstekend in een Subtropisch Waterparadijs kan plaatsvinden?

Op dinsdag 3 januari vindt op Landal Het Vennenbos de vierde editie van de Nieuwjaarsplons plaats. Vier samen het nieuwe jaar met RTL Telekids en ontmoet RAAK!, Jul & Julia, Super 4 en De Wielen van de Bus. Uiteraard zijn Bollo en Puk & Pelle ook van de partij. Dit feest mag je niet missen!
Meer informatie
Culinair genieten
Culinair genieten
Een smaakvol 3-gangenmenu, uitgebreid ontbijten of gezellig gourmetten. Maak uw verblijf compleet met een culinair arrangement.
Bekijk de arrangementen
Uitwaaien aan de kust
Uitwaaien aan de kust
Ontdek samen de kustlijn. Geniet van een wandeling over het strand, door de duinen of maak een fietstocht met prachtige vergezichten langs de kust.
Bekijk de kustparken

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.