Voor ieder wat wils
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Speciale accommodaties
Voor iedereen een passend verblijf

Welke vakantiewensen u ook heeft, er is altijd een accommodatie die bij u past. Gaat u bijvoorbeeld op pad met een vriendengroep of familie, dan kunt u heel gezellig verblijven in onze extra grote bungalows. Maar plant u iets voor twee personen, dan is luxe misschien meer gewenst. Zoals een eigen sauna! De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Welke accommodatie en welk park kiest u?

Ontdek uw accommodatie
Eropuit in het voorjaar
Geniet tijdens het voorjaar van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Of het nu in het bos, op het strand of in de bergen is, wij hebben de vakantie die bij u past. Boek nu uw vakantie in de periode van 3 maart tot 30juni en ontvang tot 30% korting!*
Eropuit in het voorjaar
Boek nu
Beauty & Wellness
Beauty & Wellness
Geniet van heerlijke massage en ontspan in een kruidenbad of de sauna. Dankzij diverse beauty- en wellnessvoorzieningen op de parken zal het u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf! U heeft zich nog nooit zo goed gevoeld.
Laat u verwennen
Culinair genieten
Geniet van lekker eten
Wilt u echt nergens aan denken tijdens uw verblijf? Met een culinair arrangement worden de maaltijden voor u geregeld. Een heerlijk etentje in het restaurant of uitgebreid ontbijt in uw accommodatie; het zal precies zijn zoals u dat wilt!
Lees meer

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.