Actie, rust en gezelligheid: België heeft het!
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Op vakantie in eigen land
Genieten in eigen land

Tijdens het voorjaar er even tussenuit zonder ver te hoeven reizen? Kies dan voor een vakantie in eigen land! Voor jong en oud is België de ideale vakantiebestemming. Van een survivaltocht in de ongerepte natuur van de Ardennen, een mooie fietstocht door Limburg, tot een bierproeverij in een pittoresk dorpje in Wallonië. België heeft ontzettend veel te bieden voor actieve én bourgondische vakantiegangers. Laat u dit voorjaar verrassen! 

Boek uw vakantie
De meren van l'Eau d'Heure
Bij Landal Village l'Eau d'Heure kunt u genieten van een vakantie vol avontuur. Het ligt direct direct aan het meer, waar u kunt kanoën, vissen of surfen. Of maakt u liever een mooie fietstocht rond het meer? Ook op het park is er veel te doen. Kids kunnen zich uitleven in het vernieuwde zwembad, op de airtrampoline en spelen in de indoorspeelplaats. Voor jong en oud is er genoeg te beleven!
Recreatiemeer
Ontdek het park
Actief in de Ardennen
Op avontuur in de bossen
Mountainbiken, kajakken, abseilen of op ontdekkingstocht in grotten. De Ardennen zijn een paradijs voor sportievelingen! Wilt u wakker worden in een chalet met panoramisch uitzicht, boek dan uw vakantie bij Landal Les Etoiles. Verblijft u liever in een nostalgische torenwoning op de top van de Mont St. Jacques? Dan is Landal Village Les Gottales de ideale bestemming.
Ontdek de Ardennen
Luxe in Limburg
Op Landal Mooi Zutendaal kunt u verblijven in een luxe wellnessvilla met eigen jacuzzi of een gezellige houten chaletwoning. Op het park en in de omgeving is veel te doen. Maak een stadswandeling door Maastricht, een fietstocht door Nationaal Park de Hoge Kempen of ontdek het gezellige Hasselt. U kunt hier eindeloos genieten!
Wellnessvilla's in Landal Mooi Zutendaal
Ontdek het park
Tot 30% korting* op uw vakantie

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.