Reserveer uw verblijf in het najaar al vanaf €99*
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Een voordelig najaarsverblijf vanaf €99*
Een voordelig najaarsverblijf vanaf € 99*
Ga er even helemaal tussenuit in november of december en laat u inspireren door de natuur. Kom volledig tot rust tijdens een ontspannende wandeling en ontdek alle geheimen van het najaar. Eenmaal terug op het park speelt u een gezellig bordspel in uw comfortabele bungalow, warmt u zich op in het zwembad en sluit u de dag af met een heerlijk diner in het restaurant.

U reserveert al een midweek in het najaar tot 23 december vanaf € 99*.
(prijzen zijn excl. € 24,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,75 p.p. en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park))*
Reserveer uw najaarsverblijf
Een onvergetelijke kerst met korting tot 30%*
Vier samen met uw gezin de kerstvakantie midden in de natuur. Maak een wandeling door de bossen en breng een bezoek aan een van de sfeervolle kerstmarkten. Of doe mee met kerstactiviteiten als de Midwinterlichtjestocht en het bakken van kerstlekkernijen. Boek nu uw verblijf tijdens de kerstvakantie in periode van 23 december tot 6 januari en ontvang tot 30% korting*.

Tip: In de midweek van 2 tot 6 januari 2017 ontvangt u zelfs tot 40% korting*.
Een onvergetelijke kerst met korting tot 30%*
Bekijk het kerstaanbod
Natuur en avontuur in de Ardennen
De Ardennen: Eindeloos veel avontuur en ontspanning
Midden in de Belgische Ardennen bij Blaimont, ligt het park Landal Les Etoiles. Ontdek tijdens uw verblijf alle rijkdommen van dit natuurgebied. Zowel sportievelingen als rustzoekers, hebben hier de tijd van hun leven. En met de winter in het vooruitzicht, kijkt u uit over een landschap bedekt met een deken van sneeuw en gaan uw kinderen misschien wel de heuvels af op een slee!
Ontdek de Ardennen
Mooi Nederlands-Limburg
Mooi Nederlands-Limburg
Adembenemende heuvellandschappen, riviertjes, pittoreske dorpjes en culinaire streekproducten. Maak kennis met de gastvrijheid en omarm het bourgondische leven.
Bekijk de 7 parken
Veelzijdig Duitsland
Veelzijdig Duitsland
Uitgestrekte natuurgebieden als Dortebachtal, indrukwekkende wijnboerderijen langs de Moezel en historische steden als Trier en Worms, Duitsland heeft het allemaal.
Bekijk de 10 parken
Landal De Reeuwijkse Plassen is open tijdens kerst
Landal De Reeuwijkse Plassen, met kerst geopend!

Op 23 december 2016 opent Landal GreenParks een nieuw vakantiepark dat uniek is op het gebied van duurzaamheid. Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het typisch hollands landschap, omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, en vlakbij de steden als Gouda, Den Haag en Utrecht. De kerstvakantie is het ideale moment om samen dit nieuwe park te ontdekken en te genieten van uw duurzaamste feestdagen ooit!

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.