Voordelig weg in het voorjaar en de zomer
Wordt de e-mail niet correct weergegeven? Bekijk de online versie.
Ontdek de natuur in de krokusvakantie
Ontdek de natuur in de krokusvakantie

Maak een goede start van het jaar en beleef de natuur tijdens de krokusvakantie. Bos, strand, heide of bergen; Landal GreenParks biedt de vakantie die bij u past. Geniet met de kinderen in het zwembad en doe mee aan leuke activiteiten. 

Boek nu uw krokusvakantie in de periode van 24 februari tot 3 maart en ontvang tot 30% korting!* Gaat u liever op een ander moment met vakantie? Bekijk dan onze andere aantrekkelijke aanbiedingen.

Boek nu uw krokusvakantie
Paasvakantie
Paasvakantie
Paaseieren zoeken, een ontbijtje in uw bungalow of heerlijk de natuur in, in de lentezon. Vier uw paasvakantie bij Landal GreenParks.
Tot 30% korting*
Zomervakantie
Zomervakantie
Een ijsje eten aan het strand, een verfrissende duik in het zwembad of een zomerse boswandeling. Vier deze zomer bij Landal GreenParks!
Tot 20% korting*
Goed nieuws: verse sneeuw in de Alpen!
Goed nieuws: verse sneeuw in de Alpen!
In het noorden van de Alpen is verse sneeuw gevallen. Ook in Sauerland en Tsjechië ligt verse sneeuw. Bij
Landal Ski Life boekt u een mooie accommodatie, meestal aan de piste.
Boek nu bij Landal Ski Life
 Super voordelige winter last minutes
Super voordelige winter last minutes
De natuur is prachtig in de winter, met fluisterstille heuvels, bossen en duinen. Trek een dikke jas aan en verken de omgeving. En geniet bij terugkomst van een etentje in het parkrestaurant.
Bekijk het aanbod

Dit is een uitgave van Landal GreenParks, Postbus 175, 2260 AD Leidschendam, NL

* De beschikbaarheid van accommodaties tegen deze korting is beperkt en kan per park, aantal, type en/of aankomstdatum verschillen. Op Hof van Saksen zijn de prijzen inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, een handdoekenpakket p.p. en een keukendoekpakket. De minimale huurprijs bedraagt minstens € 99 (Hof van Saksen € 119). Deze aanbieding heeft uitsluitend betrekking op de huurprijs en geldt niet op bijgeboekte extra's, reserveringskosten per reservering (max. € 25), bedlinnen (verplicht, max. € 7,95 p.p.) en toeristenbelasting p.p.p.n. Voor het reserveren van meerdere accommodaties, neemt u contact op met ons Contact Center (070-77 80 80; 0,30 EUR/min.). Alleen van toepassing op nieuwe reserveringen, op een geselecteerd aantal parken van Landal GreenParks. Niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, spaarprogramma's en all-in-arrangementen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.