Lapperre zet de toon - Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

 
Geachte heer Wingels,

Trek eens naar buiten, hoor de vogeltjes fluiten! Eentonig, die semi-lockdown? Natuurlijk niet. Leer het verschil tussen een winterkoninkje en een roerdomp, bekijk onze video over Joyce en ontdek wat we allemaal voor jou in petto hebben.

 

Jouw gehoor? Onze topprioriteit!

Daarom hebben we bij Lapperre iets nieuws ontwikkeld: de oorscore! Na een gehoortest vinken we op een scorekaart – met daarop vier kleuren – jouw persoonlijke resultaat aan. In één oogsoplag weet je hoe het met je gehoor gesteld is.

Lapperre zet de toon

Bij Lapperre zijn we fan van alle soorten geluiden, dus ook van het gefluit van de vogeltjes. We vroegen aan Gerald Driessens, vogelkenner bij Natuurpunt, wie het allerluidst kan zingen en of er ook vogels zijn die je níet kunt horen.

Je gelooft je oren niet! Wist je dat je met de allernieuwste hoortoestellen van Lapperre zelfs gefluister kunt verstaan? En met een simpel tikje op je oor kan je je telefoon opnemen en handenvrij bellen: je hoort de stem van je gesprekspartner rechtstreeks in je hoortoestellen!

Lees meer >

Je bent nooit te jong voor hoortoestellen

Joyce Riley is 31 jaar en draagt hoorapparaten. Al heeft ze daar (te) lang mee gewacht: “Ik dacht vroeger dat hoortoestellen enkel voor oudere mensen waren en ik had er geen idee van dat er zo veel verschillende types hoortoestellen bestaan, ook kleinere modellen die je bijna niet ziet.” En nu? “Wat een opluchting: ik kan weer meepraten!”

Bekijk hier de video over Joyce >
 

Hoortoestellen vrijblijvend uitproberen?

We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Zó doe je dat! >

 


© 2021 Lapperre - Disclaimer - Privacy statement - Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Deze mail is een servicebericht afkomstig van Lapperre voor [customer|translate:'MAN, heer,WOMAN, mevrouw,FAMILY, heer/mevrouw,UNKNOWN, heer/mevrouw' field='gender' default='heer/mevrouw'] [customer field='prefix'] [customer field='lastname'] - [customer field='externalid']