Nieuwsbrief Inkomen Collectief - AvĂ©ro Achmea augustus 2017  |  Webversie
 
 
  Avéro Achmea
 
 
   
 
 
 
 
[AANHEF],
 
Het drukke najaar start weer voor Inkomen collectief. Eind september sturen we de 1e verlengingsbrieven uit. U leest in deze speciale editie van onze nieuwsbrief Inkomen collectief de globale planning, de belangrijkste productwijzigingen voor 2018 en welke collectieve verzekeringen wij bieden.

Na deze speciale editie krijgt u informatie via onze reguliere nieuwsbrief Avéro Achmea. Wij wensen u een succesvol najaar toe!
 
 
 
 
Verzending verlengings- en prolongatiebrieven
 
U krijgt van ons voor WGA, WIA en/of Verzuim een vooraankondiging, klantoverzicht en een voorbeeld van de verlengingsbrief. Lees meer over de planning..
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
De belangrijkste veranderingen voor 2018
 
Om u een nog beter aanbod te doen, hebben we een aantal veranderingen. Hiermee sluiten onze verzekeringen beter aan op de wensen van uw relaties.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Onze collectieve verzekeringen
 
Benieuwd naar de collectieve verzekeringen van Avéro Achmea? Lees dan meer over ons aanbod.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
 
 
Heeft u vragen over de artikelen in deze nieuwsbrief?
 

Neemt u dan contact op met uw contactpersoon van de Commerciële Binnendienst. U bereikt deze op werkdagen van 8.00-17.30 uur op telefoonnummer 055 579 21 00 of mail naar inkomen.avero@achmea.nl. Hij of zij helpt u graag!

 
 
Avéro Achmea is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., statutair gevestigd te Apeldoorn, K.v.K.nr. 08053410. Disclaimer.

Kantoornummer: [SAPID_KANTOOR]