Maak direct een afspraak Vraag een brochure aan

Vraag een GRATIS brochure aan!

Uw Deponti verkooppunt: PMA Montage

Als gespecialiseerde dealer van Deponti in Zeeland, bent u bij ons aan het juiste adres voor een terrasoverkapping, glazen schuifwand of een tuinkamer!
Heeft u al een overkapping en wilt u deze uitbreiden? Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Vraag hiernaast onze brochure aan en bekijk de mogelijkheden!

Bij PMA Montage bent u gegarandeerd van goede service en een compleet aanbod in verschillende prijsklassen. Het assortiment van PMA-Montage is zorgvuldig samengesteld. Daarbij houden wij nadrukkelijk rekening met de invloeden van weer en wind in Zeeland. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte staan wij u graag te woord.

Tot snel in onze showroom in Goes. Team PMA Montage staat voor u klaar!

Brochure aanvragen

Onze producten

Aluminium Overkappingen

Kiest u voor een aluminium overkapping van Deponti, dan kiest u voor klasse én kwaliteit. Aluminium is duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Wij werken met hoogwaardig aluminium voor ieder budget. De mogelijkheden zijn eindeloos! Uw Deponti dealer kan u het beste adviseren over de mogelijkheden op basis van uw persoonlijke situatie.

Glazen Schuifwanden

Een glazen schuifwand van Deponti in uw overkapping biedt bescherming tegen weer en wind zonder in te leveren op lichtinval of uitzicht. Daardoor kunt u tijdens alle seizoenen maximaal van uw overkapping, tuin of balkon genieten. Deponti glazen schuifwanden passen in ieder type overkapping. Neem contact op met uw Deponti dealer om meer te horen over de mogelijkheden.

Lamellen Overkappingen

Met een lamellen overkapping van Deponti tovert u uw terras om tot een paradijs. Door het flexibele lamellen dak bent u alle weersomstandigheden de baas. Wij bieden twee soorten aluminium lamellen overkappingen: kantelende en opzijschuivende lamellen. Zo creëren wij samen het terras waar u altijd van droomde.

Vouwdaken

Weer of geen weer: breng uw terras tot leven met een vouwdak van Deponti. Een vouwdak met ultieme flexibiliteit en strakke belijning. Met één druk op de afstandsbediening opent of sluit u het dak. U bepaalt dus zelf hoeveel zon er binnen komt. En ook bij slecht weer zit u gewoon buiten.

Bekijk Deponti: vraag onze GRATIS brochure aan!

Benieuwd geworden naar Deponti? In onze brochure laten we onze producten met prachtige fotografie voor zichzelf spreken. U vindt er bovendien alle informatie rondom ons complete productassortiment.

Brochure aanvragen

Opgeleverde projecten

Overkapping Ribolla
Overkapping Type Giallo
Overkapping Type Pigato
Tuinkamer Type Bosco
Tuinkamer Type Giallo
Tuinkamer Type Nebbiolo

Neem vrijblijvend contact op

PMA Montage

Adresgegevens:
Klein Frankrijk 27B
4461 ZN Goes
Nederland

Openingstijden:
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


Op afspraak
Op afspraak
Op afspraak
Op afspraak
09:00 - 17:00
10:00 - 16:00
gesloten

Maak een afspraak