Er is al 15 m2 gedoneerd!

Ja, ik doe mee!

Laat ons weten wat uw bedrijf kan bijdragen, dan nemen wij contact met u op.

Together we can! Kom in actie voor Het Vergeten Kind.
Bouw mee aan Hotel Heppie Veluwe.

Wist u dat in Nederland ruim 100.000 kinderen wonen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek en het bij 50.000 kinderen zo misgaat dat ze niet meer thuis kunnen wonen? In hun jonge leven hebben ze al veel te veel meegemaakt en de trauma's laten diepe sporen na. Stichting Het Vergeten Kind wil dat deze kinderen gezien en gehoord worden en zich positief kunnen ontwikkelen. PROVADA steunt Het Vergeten Kind en gaat zich de komende jaren hard maken voor de realisatie van Hotel Heppie Veluwe. Een grote, liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het heel hard nodig hebben, waar ze weer even 'gewoon' kind kunnen zijn. Daarvoor hebben wij de steun van onze achterban hard nodig! Hoe sneller u een steentje – of vierkante meter – bijdraagt, des te sneller we met z'n allen dit fantastische, duurzame en circulaire project kunnen neerzetten. Together we can!

Doet u mee?

Peter Schreuter
Eigenaar PROVADA

Deze bedrijven gingen u al voor:

Even onbezorgd kind zijn

Het Vergeten Kind organiseert (ont)zorgvakanties en weekenden voor kwetsbare kinderen en gezinnen waarvan de dagelijkse situatie helemaal niet stabiel is. In Hotel Heppie kunnen zij even ontspannen. Zo'n 500 getrainde en supergemotiveerde vrijwilligers ontvangen ieder jaar ruim 1.000 kinderen. Zij kunnen even alle zorgen vergeten, vriendjes maken en onbezorgd kind zijn. Een Heppie Vakantie maakt een wereld van verschil. Kwetsbare kinderen kunnen hun batterij weer opladen en de dagelijkse realiteit daarna iets beter aan.

Hoog tijd voor een tweede Hotel Heppie

Helaas kan Het Vergeten Kind in Hotel Heppie in Mierlo niet meer kinderen ontvangen dan ze nu doen. Ieder jaar moeten ze kinderen telleurstellen omdat er geen uitbreidingsmogelijkheden zijn. En dat terwijl deze kinderen niet alleen ontspanning verdienen, maar ook nodig hebben om hun batterij op te kunnen laden. Daarnaast is de ligging niet centraal waardoor de reisafstand een obstakel is voor veel gezinnen. Kortom: de hoogste tijd voor een tweede Hotel Heppie!

Hotel Heppie Veluwe: een droom die uitkomt!

De realisatie van een tweede Hotel Heppie is eindelijk een feit. Een centraal gelegen accommodatie die aan alle eisen en functionaliteiten voldoet voor onvergetelijke momenten. Met bijvoorbeeld een eigen 'Cruyff Court', een indoor speelparadijs, een heuse 'Heppie The Voice Studio' en een prachtig klimparcours in de buitenlucht.

'Vastgoed Nederland' slaat de handen ineen

Voor ons als vakgenoten een unieke kans om échte maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven met impact en inhoud. Om te investeren in een uniek vastgoedproject in Nederland waarbij we samen het verschil maken voor de duizenden kwetsbare kinderen in ons land. Daarnaast wordt Hotel Heppie Veluwe geen standaard gebouw. We gaan dit project zo duurzaam en circulair mogelijk realiseren. Een verantwoordelijkheid die wij als maatschappij moeten nemen, net zoals opkomen voor kwetsbare kinderen. Nu en in de toekomst.